Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 克 全脂牛奶
- 150 克 新鮮檸檬汁 (約3顆檸檬) (詳見要訣)
- 2 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 100 克
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 769.2 mg