椰奶優格(全素)

椰奶優格(全素)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 罐

Składniki

  • 椰奶 ,攪拌均勻
    400 克
  • 糖 (opcjonalnie)
    30 克
    30 克 龍舌蘭蜜
  • 洋菜粉
    ½ 茶匙
    1 包 寒天粉, (約10克)
  • 椰子汁 (詳見要訣)
    400 克
  • 優格菌粉 ,依據包裝指示調整用量
    1 小袋
  • 250 克
  • 新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)
    30 克
    1 平茶匙 抗壞血酸, (維他命C粉)(詳見要訣)

Wartości odżywcze na 1 罐

Kalorie 189.5 kcal / 792.9 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 31 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...