Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 椰奶 ,攪拌均勻
-
30
克 糖 (opcjonalnie)
lub 30 克 龍舌蘭蜜 (opcjonalnie) -
½
茶匙 洋菜粉
lub 1 包 寒天粉 (約10克) - 400 克 椰子汁 (詳見要訣)
- 1 小袋 優格菌粉 ,依據包裝指示調整用量
- 250 克 水
-
30
克 新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)
lub 1 平茶匙 抗壞血酸 (維他命C粉)(詳見要訣)
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 31 mg