椰奶優格(全素)
TM6

椰奶優格(全素)

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 克 椰奶 ,攪拌均勻
  • 30 克 糖 (opcjonalnie)
    lub 30 克 龍舌蘭蜜 (opcjonalnie)
  • ½ 茶匙 洋菜粉
    lub 1 包 寒天粉 (約10克)
  • 400 克 椰子汁 (詳見要訣)
  • 1 小袋 優格菌粉 ,依據包裝指示調整用量
  • 250 克 水
  • 30 克 新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)
    lub 1 平茶匙 抗壞血酸 (維他命C粉)(詳見要訣)

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
792.9 kJ / 189.5 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
23.5 g
Tłuszcz
9.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.3 g
Sód
31 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy