
Urządzenia i Akcesoria
椰奶優格(全素)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 罐
Składniki
-
椰奶 ,攪拌均勻400 克
-
糖 (opcjonalnie)30 克
-
洋菜粉½ 茶匙
-
椰子汁 (詳見要訣)400 克
-
優格菌粉 ,依據包裝指示調整用量1 小袋
-
水250 克
-
新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)30 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
189.5 kcal /
792.9 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
23.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
31 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan