牛肉高湯醬

牛肉高湯醬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 克

Składniki

  • 40 克
  • 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)
    300 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 洋蔥 ,切成八等分
    100 克
  • 蕃茄泥
    50 克
  • 新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)
    4 根
  • 粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)
    100 克
  • 紅葡萄酒
    30 克
  • 乾燥月桂葉
    1 小片
  • 牛絞肉 ,切丝
    300 克

Wartości odżywcze na 400 克

Kalorie 1200 kcal / 5027 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 90 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Sód 1982 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...