牛肉高湯醬
TM6

牛肉高湯醬

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 克 油
  • 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)
  • 1 粒 蒜頭
  • 100 克 洋蔥 ,切成八等分
  • 50 克 蕃茄泥
  • 4 根 新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)
  • 100 克 粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)
  • 30 克 紅葡萄酒
  • 1 小片 乾燥月桂葉
  • 300 克 牛絞肉 ,切丝

Wartości odżywcze
na 400 克
Kalorie
5027 kJ / 1200 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
90 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Błonnik
13.6 g
Sód
1982 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy