
Urządzenia i Akcesoria
牛肉高湯醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 克
Składniki
-
油40 克
-
綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)300 克
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 ,切成八等分100 克
-
蕃茄泥50 克
-
新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)4 根
-
粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)100 克
-
紅葡萄酒30 克
-
乾燥月桂葉1 小片
-
牛絞肉 ,切丝300 克
Wartości odżywcze na 400 克
Kalorie
1200 kcal /
5027 kJ
Białko
65 g
Tłuszcz
90 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Sód
1982 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan