牛高湯

牛高湯

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
3 罐

Składniki

  • 牛腱,切片,含骨 (約700克)(詳見要訣)
    2 塊
    300 - 400 克 牛肉, (如:牛排), (詳見要訣)
  • 30 克
  • 洋蔥 ,帶皮,切半
    120 克
  • 紅蘿蔔 ,切成薄片(1公分)
    100 克
  • 根芹菜 ,切成塊(2公分)
    50 克
  • 蒜頭 ,不需剝皮
    2 粒
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    10 粒
  • 多香果
    5 粒
  • 乾燥月桂葉
    1 - 2 片
  • 1200 - 1400 克

Wartości odżywcze na 1 罐

Kalorie 96 kcal / 402.3 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 1046 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...