
Urządzenia i Akcesoria
牛高湯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
3 罐
Składniki
-
牛腱,切片,含骨 (約700克)(詳見要訣)2 塊
-
油30 克
-
洋蔥 ,帶皮,切半120 克
-
紅蘿蔔 ,切成薄片(1公分)100 克
-
根芹菜 ,切成塊(2公分)50 克
-
蒜頭 ,不需剝皮2 粒
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
整粒黑胡椒10 粒
-
多香果5 粒
-
乾燥月桂葉1 - 2 片
-
水1200 - 1400 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
96 kcal /
402.3 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
1046 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan