Urządzenia i Akcesoria
Tradiční taiwanské meat floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 gramů
Składniki
-
300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
-
10 gramů oleje
-
40 gramů sójové omáčky
-
40 gramů cukru
-
20 gramů rýžového vína
-
150 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 gramů
Sód
3145.4 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3056 kJ /
730.4 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Chlupatá kokosová monstra
9 godz. 30 min
Virgin maracujové Mojito
10 min
Galette s ratatouille pro TM6
1 godz. 30 min
Pikantní sýrové krekry (bez lepku)
50 min
Valentýnské makronky
1 godz. 30 min
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
4 godz. 50 min
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55 min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Scones
30 min
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1 godz. 10 min
Karpatka
4 godz. 30 min
Korejská smažená křidélka
3 godz. 10 min