Torta en capas con frutillas

Torta en capas con frutillas

5.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 porciones

Składniki

Bizcochos
  • de manteca para engrasar los moldes
  • 50 g de manteca en trozos
  • 8 huevos
  • 250 g de azúcar
  • 250 g de harina 0000
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
  • 600 g de crema para batir (30-40% de grasa) fría
  • 1 cucharadita de esencia de vainilla
  • 10 g de azúcar
  • 120 g de dulce de frambuesa
    120 g de dulce de leche
  • 200 g de frutilla
  • 1 cucharada de azúcar impalpable para espolvorear

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 8 g
Kalorie 1732 kJ / 768 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...