![Torta en capas con frutillas Torta en capas con frutillas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dff1800d-9f85-4588-beef-c37310b2c78b/Derivates/6570444a-6e76-42c3-81da-3f710b93551b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- de manteca para engrasar los moldes
- 50 g de manteca en trozos
- 8 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de harina 0000
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de crema para batir (30-40% de grasa) fría
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 10 g de azúcar
-
120
g de dulce de frambuesa
lub 120 g de dulce de leche - 200 g de frutilla
- 1 cucharada de azúcar impalpable para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1732 kJ / 768 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta de chocolate merengada
1 Std. 10 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Manteca de maní y mantecol
2h 20 min
Atún con quinoa y salsa de mango
Brak ocen
Helado merengado de dulce de leche
4h 20min
Ñoquis de papa
1h 30min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Budín de naranja
1 Std.
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min