Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 gramů citrónové kůry, bio, bez bílé části
- 120 gramů hrušek, velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
- 20 - 30 gramů červeného vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 132.9 kJ / 31.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Citrónový dip
20 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13u. 30min
Chřestový salát s mangem
35min
Drůbeží klobása
3h 30min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1小时
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1小时
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 Std. 45 Min
Žlutý kečup
45 Min
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
45 Min
Kozí jogurt
13h
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min