Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
TM6

Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας

(Brak ocen)

Składniki

  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
  • 1 ½ κ.γλ. κανέλα, αλεσμένη
  • 4 αχλάδια, ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα
  • 850 γρ. νερό
  • 30 γρ. χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)
    lub 1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C)
  • αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα

Wartości odżywcze
na 1 μερίδα
Kalorie
1024 kJ / 244 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
5.6 g
Sód
3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy