Urządzenia i Akcesoria
Funnel-Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
7 Portionen
Składniki
-
Eier3
-
Zucker30 g
-
Milch300 g
-
Backpulver1 TL
-
Mehl250 g
-
Öl zum Ausbacken
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
97 mg
Białko
7 g
Kalorie
834 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dixieland
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 h
Vanille-Schoko-Freak-Shake
1 h
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2 h
Eis-Croissant mit Erdbeeren
15 min
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1 h 40 min
Poffertjes
1 h 30 min
Spekulatiusbaum mit Orangen-Frischkäse-Creme
1 h 50 min
Mediterraner Lammrollbraten vom Grill
2 h 20 min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2 h 50 min
Teebeutel-Kekse
1 h 30 min
Klassische Waffeln
40 min
Chocolate-Chip-Pancakes
25 min