Urządzenia i Akcesoria
Funnel-Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
7 Portionen
Składniki
-
Eier3
-
Zucker30 g
-
Milch300 g
-
Backpulver1 TL
-
Mehl250 g
-
Öl zum Ausbacken
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
97 mg
Białko
7 g
Kalorie
834 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dixieland
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brotpfannkuchen
20 min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 godz. 10 min
Sweet-Bubble-up
2 godz.
Vanille-Grieß-Schnitten
2 godz. 30 min
Eis-Croissant mit Erdbeeren
15 min
Trifle mit Karamellcreme
3 godz. 30 min
Berliner Ballen mit Vanillepudding
3 godz.
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2 godz.
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 min
Baklava
7 godz. 20 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 min
Vanille-Sahne-Milchreis
1 godz.