Urządzenia i Akcesoria
Asparges med sitron og kapers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner
Składniki
-
babyasparges harde ender fjernet140 g
-
sjalottløk delt i biter30 g
-
kapers, syltet drenert2 ss
-
hvitløksfedd1
-
salt etter smak½ ts
-
smør, usaltet delt i biter85 g
-
sitronsaft30 g
-
vann565 g
-
sitron delt i båter, til pynt1
-
sitronskall til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine's Day
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Keine Bewertungen
Irsk potetmos
Keine Bewertungen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Stuet sopp
45 Min
Persilleolje
25 Min
Rørte tyttebær
5 Min