Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Joghurt-Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Flaschen
Składniki
-
Balsamico, hell75 g
-
Zucker25 g
-
Salz15 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Joghurt, 3,5% Fett500 g
-
Schmand200 g
-
Bärlauch30 g
-
Senf30 g
-
Pfeffer½ TL
-
Rapsöl25 g
-
1 ½ EL gemischte Kräuter, TKKräutermischung, getrocknet (z. B. Salatkräuter)1 ½ EL
-
Honig30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Sód
3246 mg
Białko
12 g
Kalorie
2526 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräuter-Vinaigrette
10 min
Kräuter-Vinaigrette
15 min
Radieschendressing
10 min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 min
Fruchtiges Salatdressing
5 min
Thymian-Honig-Dressing
5 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min