Urządzenia i Akcesoria
Mexicaanse rozemarijnpunch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porties
Składniki
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Karamelpoeder
1 godz.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Antioxidantenboost
10 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Dadel curry dip
5 min