Mexicaanse rozemarijnpunch
TM6 TM5

Mexicaanse rozemarijnpunch

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g water
  • 50 g bruine suiker
  • 10 g verse gember, in stukken
  • 3 takjes verse rozemarijn, waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet
  • 1 pompelmoes, enkel het uitgeperste sap
  • 100 g ijsblokjes
  • 50 g Tequila gold
  • 20 g sinaasappellikeur (bv. Cointreau)
  • 1 - 2 scheutjes citroensap

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
899 kJ / 215 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy