Urządzenia i Akcesoria
Mexicaanse rozemarijnpunch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porties
Składniki
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Kreplach
55 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Margarita
10 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Caipirinha van mango
5 min
Steak tartaar
30 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Granaatappel Mojito
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min