Mexicaanse rozemarijnpunch

Mexicaanse rozemarijnpunch

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porties

Składniki

  • water
    40 g
  • bruine suiker
    50 g
  • verse gember in stukken
    10 g
  • verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet
    3 takjes
  • pompelmoes enkel het uitgeperste sap
    1
  • ijsblokjes
    100 g
  • Tequila gold
    50 g
  • sinaasappellikeur (bv. Cointreau)
    20 g
  • citroensap
    1 - 2 scheutjes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 1 g
Kalorie 899 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...