Urządzenia i Akcesoria
Mexicaanse rozemarijnpunch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porties
Składniki
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Perzik Bellini
5 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min