Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů strouhanky
- 2 vejce
- 300 gramů vepřových jater, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli, plus navíc na osolení vody na vaření
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z makrely
20 min
Houskové knedlíky
50min
Zelené polévkové koření
5 Min
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Kapání do polévky
25 min
Lahůdková rybí pomazánka
5 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Drůbeží játrová paštika
6h 40min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Strouhanka
5 Min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Houskové knedlíky
50min