Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů strouhanky
- 2 vejce
- 300 gramů vepřových jater, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli, plus navíc na osolení vody na vaření
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Strouhanka
5min
Houskové knedlíky
50 min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Bramboráky
45 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11h 30min
Dršťková polévka
1h
Houskové knedlíky
50 min