Urządzenia i Akcesoria
Calzones rotos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
30 unidades
Składniki
-
280 g de azúcar
-
el zeste de un limón
-
el zeste de una naranja
-
150 g de leche
-
500 g de harina y un poco más para enharinar
-
1 pellizco de sal
-
2 cucharaditas de polvo de hornear
-
50 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
2 huevos
-
500 g de aceite de maravilla
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
2.4 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pebre
20 min
Pisco sour
10 min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Torta de hojarasca
3 godz. 30 min
Pie de limón
3 godz. 15 min
Dobladitas
1 godz. 5 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pan amasado
55 min
Manjarate
3 godz. 40 min
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min