冬笋咸鱼肉饼
TM6 TM5

冬笋咸鱼肉饼

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 120 克 新鲜冬笋 ,去皮切块
  • 5 克 姜 ,切块
  • 300 克 猪肉肉糜 (见要诀)
  • 15 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 900 克 水
  • 5 克 糖
  • 5 克 麻油
  • 2 颗 蛋
  • 10 克 葱 ,切末
  • 20 克 料酒
  • 50 克 咸鱼 ,切块

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1597.8 kJ / 382.3 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
0.4 g
Sód
385.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy