Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 新鲜冬笋 ,去皮切块
- 5 克 姜 ,切块
- 300 克 猪肉肉糜 (见要诀)
- 15 克 生抽
- 5 克 老抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 900 克 水
- 5 克 糖
- 5 克 麻油
- 2 颗 蛋
- 10 克 葱 ,切末
- 20 克 料酒
- 50 克 咸鱼 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1597.8 kJ / 382.3 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 385.8 mg