Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 min
Krém Karamel
3 godz.
Zabaione
15 min
Amaretová očka
2 godz. 40 min
Válečky Spekulatius
2 godz. 20 min
Červená thajská kari pasta
15 min
Lékořicový likér
1 godz. 30 min
Kluski z makiem - 2015
1 godz. 10 min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Caribic shake
5 min
Meruňkový likér
25 min
Sezamový med
10 min