Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vinná marináda
Brak ocen
Portugalská zelená vejce
50 min
Plněná rajčata
25 min
Pralinky s mandlovým likérem
1 godz.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Brak ocen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 godz. 5 min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1 godz. 40 min
Sněhová cesta
6 min
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min