Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Zmrzlinové sendviče
Ninguna valoración
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min
Vláčné čokoládové bábovičky
50min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2h 40min
Simnel dort s 11 apoštoly
3h
Brazilský dezert quindim
30min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2h
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min
Zabaione
15min