Hunangsgljáðar nípur með parmesan

Hunangsgljáðar nípur með parmesan

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 skammtar

Składniki

  • parmesan ostur í bitum (2 cm)
    100 g
  • ferskt timían bara laufin
    5 stönglar
  • ferskt rósmarín bara laufin
    4 stönglar
  • sjávarsalt
    ½ tsk
  • svartur pipar
    2 hnífsoddur
  • polenta maísmjöl
    100 g
  • ólífuolía
    3 msk
  • ósaltað smjör diced
    30 g
  • vatn
    500 g
  • nípur afhýddar, skornar í fernt endilangt
    800 g
  • hvítlauksrif
    4
  • hunang
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Sód 313 mg
Białko 9 g
Kalorie 1390 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 17 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie