Wersje kompatybilne
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 200 g făină, plus pentru presărare
- 100 g unt nesărat, rece, tăiat cuburi
- 20 g zahăr extrafin, auriu
- 1 priză sare
- 1 ou mare (63-73 g)
Umplutură și bezea
- 250 g amestec de fructe și nuci tocate
- 3 albușuri, de la ouă mari
- 1 priză sare, de mare, fină
- 150 g zahăr extrafin, auriu
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1052 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
Alternatywne przepisy
Pandișpan
1h 50 min
Sos de mere
20min
Paris-Brest
6h 40min
Zahăr pudră
5p
Cremă de fructe de pădure
20min
Cremă de portocale de Sevilla
15p
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Brak ocen
Mini tarte cu limetă și bezea
Brak ocen
Tort de Paște cu nucă de cocos și ciocolată
3h
Plăcintă cu vanilie și caramel
3h
Tort de Paște
1h 50 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min