Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Příprava
- 320 gramů vody
- 30 gramů čerstvého droždí
- 500 gramů hladké mouky
- 10 gramů soli
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zamotaný cibulový chléb
35min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 Std.
Chléb se sýrem a salámem
1h 40min
Celozrnné housky
2h
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2 Std. 10 Min
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Žitný chléb
3h 50min
Pivní chléb
3 Std. 40 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Chléb
1h 40min