Urządzenia i Akcesoria
Scones med tranebær og appelsin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 stykker
Składniki
-
sukker80 g
-
mandler, med skall60 g
-
appelsin kun tynne strimler av skall1
-
havregryn90 g
-
fullkornsmel180 g
-
smør, usaltet i terninger85 g
-
bakepulver1 ½ ts
-
natron½ ts
-
havsalt1 klype
-
yoghurt, 0.1% fett175 g
-
tranebær, frosne100 g
-
lettmelk til pensling
-
appelsin ferskpresset saft (se tips)2 - 3 ts
-
smør, usaltet til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
225 mg
Białko
7 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min