
Urządzenia i Akcesoria
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 pieces
Składniki
Batter
-
buttermilk8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar10 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
red food coloring1 tsp
-
large eggs3
-
all-purpose flour12 oz
-
unsweetened cocoa powder2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Frosting
-
unsalted butter cubed16 oz
-
cream cheese cubed6 oz
-
vanilla1 tsp
-
confectioners sugar20 oz
Assembly
-
white chocolate chips divided16 oz
-
coconut oil divided1 ½ tsp
-
edible cake decorations to decorate
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
424 kcal /
1774 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
148 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone