Red Velvet Cupcakes and Cake Pops

Red Velvet Cupcakes and Cake Pops

4.0 22 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 pieces

Składniki

Batter
  • buttermilk
    8 oz
  • vegetable oil
    4 oz
  • unsalted butter diced, room temperature
    6 oz
  • sugar
    10 ½ oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • red food coloring
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • all-purpose flour
    12 oz
  • unsweetened cocoa powder
    2 tbsp
  • baking powder
    2 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Frosting
  • unsalted butter cubed
    16 oz
  • cream cheese cubed
    6 oz
  • vanilla
    1 tsp
  • confectioners sugar
    20 oz
Assembly
  • white chocolate chips divided
    16 oz
  • coconut oil divided
    1 ½ tsp
  • edible cake decorations to decorate

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 424 kcal / 1774 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 148 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...