Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 gramů sýru, parmazánu, na kousky
- 1 svazek petrželové natě
- 40 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 40 gramů másla
- 300 gramů rýže arborio
- 200 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů čerstvých hub, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3343 kJ / 798 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 80.9 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Čočka s krevetami
20 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min