Vitela tonnata

Vitela tonnata

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 doses

Składniki

Vitela
  • vazia
    1000 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água
    600 g
Molho tonnata
  • óleo
    350 g
  • ovos
    2
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    ½
  • atum em lata escorrido
    150 g
  • filetes de anchova
    15 g
  • alcaparras
    10 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 608.9 kcal / 2547.6 kJ
Białko 34.6 g
Tłuszcz 52.6 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 876.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...