Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g zeamă de portocală proaspăt stoarsă (cca 2 portocale)
- 40 g miere
- 1 băț de scorțișoară, rupt în bucăți
- 2 cuișoare
- 3 păstăi de cardamom, zdrobit
- 100 g apă
- 5 prune sau 6 caise, fără sâmburi
- 500 g lapte
- 2 linguri zahăr brut de trestie
- 2 lingurițe gelatină pudră
- 100 g frișcă lichidă, 35% grăsime (vezi recomandare)
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 820 kJ / 195.2 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 39.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazură de unt
5p
Cook fresh - Ro Team
2h
Paris Dakar
Brak ocen
Unt cu fagure de miere
Brak ocen
Băutura îndrăgostiților
Brak ocen
Sos Beurre Blanc
20min
Buturugă din înghețată cu ciocolată și mandarine (Franța)
8 Std. 55 Min
Obraji de porc sous-vide
8 Std. 30 Min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Brak ocen
Agrișe și biscuiți cu ghimbir la pahar
Brak ocen
Iaurt simplu
14 Std.
Glazură de zahăr
5p