
Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière (vaniljesauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
mælk500 g
-
sukker70 g
-
hvedemel60 g
-
æg2
-
æggeblommer2
-
vaniljepasta1 spsk
Wartości odżywcze na 750 g
Kalorie
1094 kcal /
4594.7 kJ
Białko
43.2 g
Tłuszcz
37.8 g
Węglowodany
150.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Sód
372.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jævn med TM6
22 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 30 min
Brak ocen