Crème pâtissière (vaniljesauce)

Crème pâtissière (vaniljesauce)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g

Składniki

  • mælk
    500 g
  • sukker
    70 g
  • hvedemel
    60 g
  • æg
    2
  • æggeblommer
    2
  • vaniljepasta
    1 spsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 750 g

Sód 372.1 mg
Białko 43.2 g
Kalorie 4594.7 kJ / 1094 kcal
Tłuszcz 37.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Węglowodany 150.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie