Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière (vaniljesauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
mælk500 g
-
sukker70 g
-
hvedemel60 g
-
æg2
-
æggeblommer2
-
vaniljepasta1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
372.1 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
4594.7 kJ /
1094 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
150.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jævn med TM6
22 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lemon curd
1 godz.
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Mælkebøtte-honning
Brak ocen
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Brak ocen
Sirup af brun sukker
20 min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Brak ocen
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Brak ocen
Appelsincurd
Brak ocen
Appelsinmarmelade
2 godz. 30 min
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Brak ocen
Gulerodsmarmelade
Brak ocen