
Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière (vaniljesauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
mælk500 g
-
sukker70 g
-
hvedemel60 g
-
æg2
-
æggeblommer2
-
vaniljepasta1 spsk
Wartości odżywcze na 750 g
Kalorie
1094 kcal /
4594.7 kJ
Białko
43.2 g
Tłuszcz
37.8 g
Węglowodany
150.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Sód
372.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jævn med TM6
22 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
15 min
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen