Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 河粉 ,新鲜的
- 1000 克 水
- 10 克 姜 ,切片
- 50 克 油
- 1600 克 番茄 ,切块
- 2 茶匙 盐
- 24 个 牛肉丸
- 30 克 生抽
- 12 片 生菜 ,洗净掰开叶子,依个人喜好调整
- 6 支 新鲜香菜叶
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2005.7 kJ / 479.8 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 74.9 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1388.5 mg