Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Baiser-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Milch420 g
-
Kakao1 EL
-
Weißbrot (z. B. vom Vortag), in Würfeln (1,5 cm)100 g
-
Eier getrennt2
-
Zucker75 g
-
Kirschkonfitüre100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1025 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Frischkäse-Tarte
4 godz. 30 min
Schokoladen-Karamell-Shortbread
4 godz. 30 min
Vanille-Karamell-Tarte
3 godz.
Whoopie Pies mit Marshmallowcreme
1 godz. 30 min
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2 godz. 40 min
Kokos-Schokoladen-Pudding (Milchfrei)
15 min
Karamell-Milchreis mit Schoko-Erdnuss-Topping
1 godz. 5 min
Schokoladenkeks-Torte mit Erdnussbutterfüllung
1 godz. 15 min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2 godz. 30 min
Eierlikör-Candy Cake
3 godz.
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2 godz.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8 godz. 15 min