Urządzenia i Akcesoria
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
onions35 g
-
minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)500 g
-
breadcrumbs30 g
-
fresh parsley chopped, plus extra for garnishing1 tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
Gravy
-
olive oil1 ½ tsp
-
butter35 g
-
all purpose flour15 g
-
beef broth250 g
-
thickened cream120 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
545 mg
Białko
21 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min