
Urządzenia i Akcesoria
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
onions35 g
-
minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)500 g
-
breadcrumbs30 g
-
fresh parsley chopped, plus extra for garnishing1 tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
Gravy
-
olive oil1 ½ tsp
-
butter35 g
-
all purpose flour15 g
-
beef broth250 g
-
thickened cream120 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
545 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Indonesian green spice paste
40 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Cholent
4 godz. 50 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Bruschetta
3 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Pork Adobo
55 min
Gambas
10 min