Sourdough Pretzel Bread

Sourdough Pretzel Bread

4.0 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
12 slices

Składniki

  • bread flour plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    13 ½ oz
  • whole milk
    5 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    8 oz
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • salt
    2 tsp
  • water plus 1 tsp to whisk
    96 oz
  • baking soda
    4 ½ oz
  • large egg
    1

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 168.8 kcal / 706.4 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 401.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...