
Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Pretzel Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
bread flour plus extra to dust (approx. 1-2 oz)13 ½ oz
-
whole milk5 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)8 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
salt2 tsp
-
water plus 1 tsp to whisk96 oz
-
baking soda4 ½ oz
-
large egg1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
168.8 kcal /
706.4 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
401.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Artisan Breads
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min