Sourdough Pretzel Bread
TM6 TM5

Sourdough Pretzel Bread

4.2 (17 ocen)

Składniki

  • 13 ½ oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • 5 oz whole milk
  • 1 oz dark brown sugar
  • 8 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 2 tsp salt
  • 96 oz water, plus 1 tsp to whisk
  • 4 ½ oz baking soda
  • 1 large egg

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
706.4 kJ / 168.8 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
0.9 g
Sód
401.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy