Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Pretzel Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
bread flour plus extra to dust (approx. 1-2 oz)13 ½ oz
-
whole milk5 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)8 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
salt2 tsp
-
water plus 1 tsp to whisk96 oz
-
baking soda4 ½ oz
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
401.1 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
706.4 kJ /
168.8 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Artisan Breads
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min