Urządzenia i Akcesoria
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Russet potatoes cut in chunks (3 cm)500 g
-
fresh milk250 g
-
butter cut in cubes50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
Emmental cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
mozzarella cheese shredded250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
15 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte tatin
2 godz.
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40 min
Allergen Free Granola
30 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Quiche Lorraine
45 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Salsa Brava
10 min
Buffalo Chicken Wings
1 godz. 5 min