Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)
- 250 g fresh milk
- 50 g butter, cut in cubes
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 50 g Emmental cheese, grated (opcjonalnie)
- 50 g Parmesan cheese, grated (opcjonalnie)
- 250 g mozzarella cheese, shredded
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 470 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Stir-fry Chayote
25min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Chilli Cheese Dogs
50min
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Creamed Spinach
30 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h