Gelatina de mazapán

Gelatina de mazapán

4.1 224 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
15 porciones

Składniki

  • 100 g de agua
  • 28 g de grenetina en polvo
  • 500 g de leche entera
  • 360 g de leche evaporada
  • 300 g de leche condensada
  • 210 g de mazapán de cacahuate (aprox. 8 piezas de 28 g c/u)
Decoración
  • 110 g de mazapán de cacahuate desmoronado, para decorar (aprox. 4 piezas de 28 g c/u)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 103 mg
Białko 6 g
Kalorie 645 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...