Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron

Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portioner

Składniki

  • ris, vitt, långkornigt
    100 g
  • vatten plus extra för att blötlägga riset
    400 g
  • filéer av vit fisk skinnfria, à 150-180 g (t.ex. kummel, sjötunga, abborre)
    2
  • salt plus extra efter smak
    1 tsk
  • malen peppar plus extra efter smak
    2 - 3 nypor
  • körsbärstomater i halvor
    6
  • äpple (1 äpple), i bitar (1,5 cm), urkärnat
    120 g
  • päron (1 päron), i bitar (1,5 cm), urkärnat
    120 g
  • honung
    1 msk
  • saft av citron
    1 msk
  • morötter i stavar (1 x 5 cm)
    130 g
  • gröna sparrisar halverade på längden om tjockare än 1 cm,
    4
    150 g broccolibuketter
  • vetemjöl
    40 g
  • farinsocker
    20 g
  • smör
    20 g
  • lök i bitar (4 cm)
    150 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • butternutpumpa skalad, i bitar (3 cm)
    250 - 300 g
  • extra virgin olivolja
    20 g
  • mogna tomater i bitar
    80 g
  • färsk gräslök hackad, till garnering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 3480 kJ / 832 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 13.2 g
Węglowodany 105 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie