Urządzenia i Akcesoria
Öring med hollandaisesås
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portioner
Składniki
-
vatten750 g
-
potatis i bitar (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsk
-
grönsaker (t.ex. sparris, blomkålsbuketter, morötter, skurna i bitar)350 g
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
-
hela färska öringar, rensade fjällade (à ca 220 g)2
-
citroner (inklusive citron för servering)2
Hollandaisesås
-
osaltat smör i bitar100 g
-
äggulor4
-
vitt vin50 g
-
saft av citron, nypressad10 g
-
salt½ tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3694 kJ /
882 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Brak ocen
Torsk i tomatsås
1 godz.
Fisktacos med coleslaw
25 min
Asiatisk ångad laxsida
Brak ocen
Curry laksa
Brak ocen
Fisktacos med japansk majonnäs
Brak ocen
Poké bowl med tonfisk
1 godz.
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Räkor i chili och vitlök
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Sous-vide lax
Brak ocen