Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide lax
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portioner
Składniki
-
färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)2
-
havssalt
-
färsk persilja2 kvistar
-
2 kvistar färsk timjanfärsk dill2 kvistar
-
bitar citronskal2
-
olivolja2 matskedar
-
vatten1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Tonfiskpasta
35 Min