Urządzenia i Akcesoria
Mustáros-kapros szósz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
350 g
Składniki
-
repceolaj200 g
-
kapor, friss csak a levelek10 - 15 g
-
kristálycukor ízlés szerint20 - 30 g
-
fehér borecet20 g
-
citromlé20 g
-
dijoni mustár vagy más közepesen csípős mustár25 g
-
édes mustár30 g
-
tojás sárgája1
-
só½ tk
-
feketebors, őrölt¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alap szakácskönyv
133 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Indiai mustár
15 min
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45 min
Olívás kence
5 min
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Brak ocen
Kenyérszósz
Brak ocen
Obatzter (kenhető sajt)
10 min
Gombás pástétom
Brak ocen
Chili zselé
Brak ocen
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 godz. 35 min
Taramasalata (Ikrasaláta)
Brak ocen
Ikrasaláta
Brak ocen
Ketchup
1 godz. 15 min