Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 水
- 8 条 辣椒干 ,去籽
- 3 茶匙 白胡椒粒
- ½ 茶匙 孜然粒
- ½ 茶匙 芫荽籽
- 15 个 蒜瓣
- 60 克 小红葱
- 4 小支 新鲜芫荽 ,只取根部
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 20 克 新鲜南姜
- ½ 个 疯柑 ,只取皮屑
- 10 克 峇拉盏
- 10 克 盐
- 80 克 食油
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 5263 kJ / 1258 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 92 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 36 g
- Sód
- 4047 mg