Urządzenia i Akcesoria
Veen- en vlierbessen punch
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
6 glazen
Składniki
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
2 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Kaas uilen
Ninguna valoración
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Paella met kidneybonen
55min
Pasta met prei en ajvar
30min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Venkelsapje
10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Napolitaanse cake
Ninguna valoración
Sojabolognese
40min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min