春笋豌豆香椿烩饭
TM6

春笋豌豆香椿烩饭

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 200 克 短粳米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
  • 50 克 糙米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
  • 80 克 青豌豆,新鲜或冷冻
  • 60 克 笋 ,选择春笋,切丁
  • 30 克 香椿
  • 340 克 鸡高汤 ,无盐的
  • 3 - 5 克 盐
  • 5 克 油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2454.7 kJ / 586.7 kcal
Białko
25.4 g
Węglowodany
83.3 g
Tłuszcz
16.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
671.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy