Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 短粳米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
- 50 克 糙米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
- 80 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 60 克 笋 ,选择春笋,切丁
- 30 克 香椿
- 340 克 鸡高汤 ,无盐的
- 3 - 5 克 盐
- 5 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2454.7 kJ / 586.7 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 83.3 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 671.7 mg