Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 新鲜芫荽 ,只取根部
- 50 克 小红葱
- 30 克 蒜瓣
- 15 克 新鲜南姜
- 2 茶匙 芫荽籽 ,香烤
- 2 茶匙 孜然粒 ,香烤
- ½ 茶匙 白胡椒粒
- 15 条 新鲜青辣椒 ,去籽
- 1 茶匙 盐
- 2 小支 新鲜九层塔 ,只取叶片
- 3 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 2 茶匙 疯柑皮屑 ,剁碎
- 1 茶匙 峇拉盏
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 95 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 2401 mg