韩国泡菜酱
TM6

韩国泡菜酱

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 克 糯米粉
  • 400 克 水
  • 20 克 糖
  • 400 克 雪梨 (韩国梨) ,去芯,一切四块
  • 50 克 蒜瓣
  • 10 克 新鲜姜
  • 110 克 黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)
  • 70 克 辣椒碎片
  • 4 汤匙 韩国鱼露
  • 1 汤匙 韩国虾酱

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
787 kJ / 188 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
8 g
Sód
1904 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy