韩国烧烤腌汁
TM6

韩国烧烤腌汁

(Brak ocen)

Składniki

  • 125 克 雪梨 (韩国梨) ,去芯 ,一切四块
  • 60 克 黄皮洋葱
  • 4 个 蒜瓣
  • 3 克 新鲜姜 ,切成薄片(0.5厘米)
  • 1 小支 青葱 ,切葱花
  • 1 汤匙 酱青
  • 1 ½ 汤匙 红糖
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 2 茶匙 麻油
  • 3 汤匙 韩式辣椒酱

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
1293 kJ / 309 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
8 g
Sód
1274 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy