
Urządzenia i Akcesoria
Urtebrød
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portioner
Składniki
Dej
-
tørgær2 tsk
-
hvedemel, fin600 g
-
vand lunken300 g
-
vegetabilsk olie50 g
-
sukker½ tsk
-
havsalt2 tsk
Urtesmør
-
fed hvidløg1
-
løg kvarte, for smag60 - 80 g
-
persilleblad, frisk10 g
-
basilikumblad10 g
-
smør blødt, plus ekstra til smøring120 g
-
havsalt1 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
173 kcal /
724 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hverdagsretter
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
2 godz. 20 min
1 godz. 50 min
1 godz.
3 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen