Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 支 新鲜龙蒿草 ,只取叶子,杆子备用
- 2 - 3 支 新鲜细叶香芹 ,只取叶子,杆子备用
- 50 克 熟番茄 ,切块
- 80 克 红葱头
- 80 克 白葡萄酒醋
- 180 克 黄油 ,切块
- 4 颗 蛋黄
- ¼ - ½ 茶匙 盐
- 2 小撮 现磨黑胡椒粉
- 1 - 2 茶匙 番茄膏
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg