Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 克 干燥牛肝菌菇
- 30 克 水
- 100 克 褐菇 ,切片(见要诀)
- 50 克 黄油 ,切块
- 60 克 红葱头 ,一切二
- 120 克 干白葡萄酒
- 200 克 鸡高汤
- 125 克 奶油(约含18%脂肪)
- 25 克 面粉
- ¼ - ½ 茶匙 盐
- 2 小撮 现磨黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 49 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1636 mg