Urządzenia i Akcesoria
Regenbogen-Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 Portionen
Składniki
Gelber Dip
-
Frischkäse200 g
-
Curry1 TL
-
Kurkuma1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Orangener Dip
-
Möhren in Stücken150 g
-
Knoblauchzehe klein1
-
Mandeln blanchiert70 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Grüner Dip
-
Basilikum abgezupft20 g
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Roter Dip
-
Frischkäse200 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Rote Bete Pulver1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Lila Dip
-
Rotkohl in Stücken100 g
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen20 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
871 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Glubschaugen
1 godz.
Käse-Cracker mit Radieschen-Dip
1 godz. 30 min
Gebrannte Mandeln
1 godz.
Pink Kiss
1 godz. 20 min
Erdbeer-Donuts
50 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Zitronen-Cake-Pops
3 godz. 15 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min