Urządzenia i Akcesoria
Holunder-Bowle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
8 Portionen
Składniki
Holunderblütensirup
-
Holunderblütendolden geputzt, dicke Stängel entfernt5
-
Zitrone Bio, ausgepresst (50 g)1
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Zucker200 g
-
Weißwein150 g
-
Wasser150 g
Holunder-Bowle
-
Himbeeren250 g
-
Zitronen Bio, in Scheiben2
-
Crushed Ice400 g
-
Sekt trocken, kalt2 Flaschen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
1184 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Gin-Fizz
10 min
Long Island Icetea
5 min
Orangen-Sekt-Slush
10 min
Sorbetto alla frutta
5 min
Pure Sunrise
10 min
Himbeer-Tee-Smoothie
10 min
Maracuja-Mojito
10 min
Maracuja Margarita
5 min
Apfel-Wein-Punsch
1 godz. 30 min
Sektcocktail Bellini
5 min
Rhabarber-Minz-Cocktail
2 godz.
Mango-Caipirinha
5 min