Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 橄榄油 ,刷油用
- 4 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 150 克 绿芦笋 ,去皮,切约14厘米长
- 2 汤匙 橄榄油
- 2 瓣 蒜头 ,切碎
- 1600 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
- 盐 ,调味用
- 黑胡椒粉 ,调味用
- 橄榄油 ,调味用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg