Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
TM6

sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 橄榄油 ,刷油用
  • 4 颗 鸡蛋(约53-63克)
  • 150 克 绿芦笋 ,去皮,切约14厘米长
  • 2 汤匙 橄榄油
  • 2 瓣 蒜头 ,切碎
  • 1600 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
  • 30 克 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
  • 盐 ,调味用
  • 黑胡椒粉 ,调味用
  • 橄榄油 ,调味用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
81 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy