Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g coco ralado
- 6 ovos
- 2 latas de leite condensado (740 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 10 g licor de chocolate (opcjonalnie)
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 595 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudim de brioche com molho de laranja
1 Std. 15 Min
Bolo de avelã e café
55 min
Bolo de limão
55 min
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo delicioso de pera
24h
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo de chocolate e coco
40min
Bolo de chocolate e noz
1 Std.
Bolo de ananás
2h
Bolo de claras e coco
40min
Bolo de amêndoa e chocolate
50min
Bolo de cenoura delicioso
50min