Urządzenia i Akcesoria
Amsterdam - Bessen Genever (Johannisbeerlikör)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 504 godz.
2 Flasche (0,75 l)
Składniki
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Korn1000 g
-
Wacholderbeeren2
-
Sternanis1
-
Korianderkörner¼ TL
-
rote Johannisbeeren TK500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche (0,75 l)
Białko
1 g
Kalorie
7109 kJ /
1698 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
155 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Slow Cooking Pflaumenmus
6 godz. 30 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Erdbeer-Gelee
1 godz.
Kirsch-Limes
10 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pflaumenlikör
20 min
Kirschkonfitüre
25 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min