Piza Margarita

Piza Margarita

4.5 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 doses

Składniki

Massa de piza
  • água
    220 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela fresco cortado em pedaços
    300 g
  • Sal q.b.
  • tomate em pedaços
    400 g
  • azeite
    4 c. sopa de
  • folhas de manjericão cortadas em pedaços
    10 - 15

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 810.2 kcal / 3390 kJ
Białko 31.8 g
Tłuszcz 39.9 g
Węglowodany 81 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Sód 1064.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...